Herätä viestisi eloon video rollupilla

23.09.2020

Sen päivitettävyys ja huomioarvo ovat omaa luokkaansa!

Staattiseen rollup-vuotaan lisätty näyttö on erinomainen mainosväline silloin, kun halutaan herättää ohikulkevien asiakkaiden huomio. Video rollup toimii myös tehokkaana infokanavana henkilöstölle tai yrityksessä vierailijoille.

Rollup on monen markkinoijan luotettava vakiokumppani myymälään, messuille, toimistolle tai erilaisiin tapahtumiin. Perinteinen rollup on nyt saanut rinnalleen uuden version, jossa on mukana näyttö. ”Liikkuva kuva ja äänet vievät viestin toiselle tasolle ja kiinnittävät huomion kauempaakin. Lisäksi videosisältöä on helppo päivittää aina ajankohdan ja kampanjan mukaan”, toteaa Jani Olkkonen. Jani työskentelee Punamustan avainasiakkuuspäällikkönä. Yrityksen juuret ovat perinteisessä graafisessa tuotannossa, mutta toimintaa on laajennettu myös digitaalisiin näyttöratkaisuihin. Digitaalisten näyttöratkaisujen osaaminen yhdistettynä PixMillin suurkuvatulostuksen asiantuntemukseen vievät mainos- ja markkinointiratkaisut kokonaan uudelle tasolle.

Video rollupin asennus ja käyttö on todella helppoa ja alumiinirunko tekee siitä kevyen käsitellä. Sen kokonaispaino on vain 7 kg. Rollup kulkee kätevästi mukana omassa kuljetuslaukussaan, eikä sen pystyttämiseen kulu yhtään enempää aikaa kuin ns. perinteisen rollupin esillepanoonkaan. 15” HD LCD -videonäyttö on helppo kiinnittää rollupin putkeen ilman työkaluja. Näyttö tukee yleisimpiä videoformaatteja sekä resoluutioita. Itse rollupin mekanismilla on elinikäinen takuu.

Laita haluamasi esitys pyörimään USB-tikulta. Sisältö on helposti päivitettävissä kampanjan mukaan, ja rollupin näyttö sekä sisäänrakennetut kaiuttimet takaavat äänen ja kuvan.

Kerää katseita ja herätä viestisi eloon video rollupilla!