Hiljainen, muttei todellakaan tylsä

25.11.2020

Avokonttorit ovat tulleet suomalaiseen työelämään jäädäkseen. Niiden suunnittelussa on erityisen tärkeää huolehtia oikeanlaisesta akustiikasta ja äänieristyksestä. Avoimissa tiloissa suurimman ongelman muodostaa yleensä jatkuva puheensorina, joka tutkimustenkin mukaan alentaa tuottavuutta, aiheuttaa stressinoireita ja lisäävät työssä koettua kuormittavuutta.

Onneksi äänten vaimentamiseen on monia tehokkaita vaihtoehtoja, kuten erilaisia sermejä, tilanjakajia ja akustiikkalevyjä. Hiljaisuuteen panostaminen onkin samalla panostamista tuottavuuteen ja viihtyvyyteen.

Inspiroivia vaihtoehtoja joka tilaan

Akustiikkalevyissä käytetään useita erilaisia, huokoisia ja ääntä eristäviä materiaaleja. Akustiikkalevyt sijoitetaan yleensä kattoon tai seinälle. Levyistä on mahdollista tehdä saumaton osa toimitilan sisustusta, ja samalla ne voivat tukea yrityksen visuaalista ilmettä. Seinällä levyt voivat toimia ikään kuin tauluna, niitä voidaan leikata muotoon ja niille voidaan tulostaa upeita, suuria kuvia.

Ääntä eristävän tilan ei siis todellakaan tarvitse olla harmaa peruskonttori, akustiikkalevyilläkin voi innostaa ja inspiroida.

Jos haluat kuulla lisää akustiikkalevyistä, ota yhteyttä!