Miksi ulkomainonta kannattaa?

29.11.2021

Oivaltavalla viestillä varustettu banderolli ostoskeskuksen julkisivulla, brändin mukainen ajoneuvoteippaus tai näyttävä projisointi toimitilasi seinällä: tätä kaikkea ja paljon muuta ulkomainonta voi olla. Kohtaamme ulkomainontaa kaikkialla kaupungilla ja teiden varsilla, olimme sitten matkalla töihin, kotiin tai ostoksille.

Parhaimmillaan ulkomainonta on enemmän kuin mainos. Se voi leikitellä visuaalisuudella tai toimia osana maisemaa. Se voi olla satojen neliömetrien kokoinen kuva keskeisellä sijainnilla tai koko ostoskeskuksen julkisivun pukeminen alennuskampanjan ilmeeseen.

Ulkomainontaa ei voi estää

Ulkomainonta tavoittaa oikeissa paikoissa suuria määriä ihmisiä eivätkä siihen tehoa mainostenestot. Siksi se on aina ajankohtainen mainonnan muoto. Sitä voidaan kohdentaa sijainnin perusteella esimerkiksi sen mukaan, missä kaupunginosassa oikea kohderyhmä liikkuu.

Suuria pintoja peittävät kuvat on helppo huomata myös kaupungin vilskeessä, oli kyse sitten julkisivumainoksesta tai bussin tai ratikan mainosteippauksesta, joista viesti välittyy yhdellä silmäyksellä.

Ulkomainonta toimii tehokkaasti osana mainonnan kokonaisuutta, esimerkiksi näyttävä julkisivumainos osana muuta kampanjaa, jonka teema ja helposti tunnistettava visuaalinen ilme jatkuvat raitiovaunun teippauksista verkossa näkyviin bannereihin. Näin mainostettu palvelu tai tuote jää varmemmin ihmisten mieleen.

Projisoinnit tuovat eloa julkisivumainontaan

Perinteinen julkisivumainonta, kuten jättibanderollit, on aina ajankohtaista, mutta digitaaliset ratkaisut täydentävät ulkomainonnan kokonaisuutta ja sallivat luovat toteutukset. Digitaaliset mainosnäytöt ovat jo kaikille tuttuja, mutta entäpä toimitilan julkisivulle projisoidut kuvat tai teksti, jota ohikulkija ei voi olla huomaamatta?

Projisoinnit ja kausiluonteiset valaistukset tuovat ulkomainontaan uutta väriä ja samalla ilahduttavat ihmisiä vuoden pimeinä kuukausina. 

Ajoneuvoteippauksilla brändisi kulkee mukanasi

Ulkomainonnassa ei kannata unohtaa ajoneuvoteippauksia, joiden avulla mainoksesi liikkuvat siellä, missä yrityksesi ajoneuvot. Ajoneuvoteippauksiinkin voidaan tehdä näyttäviä toteutuksia, joista brändisi tunnistetaan liikenteessä.

Tarjoamme kaikki ulkomainonnan ratkaisusi julkisivumainonnasta ajoneuvoteippauksiin, rakennusten huputuksiin sekä näyttäviin projisointeihin ja valaistuksiin. Toteutamme ammattitaidolla myös brändisi mukaiset opasteet ja kyltit tai julkisten liikennevälineiden teippaukset. Valaistusratkaisuihin ja projisointeihin voit tutustua tarkemmin Profilightin sivustolla. Ulkomainonnan kokonaisuuden tarjoamme kuitenkin yhden luukun periaatteella. Ota yhteyttä!

Ps. Jos haluat brändisi näkyvän Suomen vetovoimaisimman kaupungin keskeisimmillä sijainneilla, tutustu Tampereen Ratikan ja Keskustorin mediamyyntiin, josta vastaa PunaMusta.