Näillä ratkaisuilla raikastat ravintolan sisustuksen ilman suuria remontteja

25.10.2021

Onko ravintolassasi aika ilmeen muutokselle tai raikastamiselle? Ravintolan sisustuksen päivityksen ei aina tarvitse tarkoittaa mittavaa ja kallista remonttia. Jos kalusteet ja laitteet ovat toimivia, niitä ei ole tarpeen ryhtyä vaihtamaan uusiin. Ilmeeseen saadaan vaihtelua erilaisilla sisustuselementeillä.

Jos ravintolan yleisilme on nuhjuinen tai vanhanaikainen, on korkea aika uudistuksille. Ajan myötä ravintolan kalusteet kuluvat ja ilme muuttuu epäsiistiksi, vaikka paikat olisikin puunattu puhtaiksi. Toisaalta ilmeen uudistaminen on joka tapauksessa paikallaan muutaman vuoden välein: näin asiakkaiden mielenkiinto pysyy yllä ja ravintolan ulkoasu nykyaikaisena.

Ravintolalle voidaan luoda yksilöllinen ilme sisustustapeteilla ja -kalvoilla. Niissä voidaan toteuttaa mitä mielikuvituksellisimpia kuvioita tai hillittyjä ratkaisuja riippuen siitä, millainen vaikutelma halutaan antaa. Kokonaisuutta täydentävät ikkunateippaukset, akustiikkalevyt, valittua tyyliä mukailevat opasteet tai vaikka digitaaliset näytöt.

Sisustuskalvot antavat ravintolan sisustukselle tyyliä ja lisävuosia

Ravintolan materiaaleja valittaessa kenties tärkein kriteeri on, että ne kestävät kulutusta ja runsasta pyyhkimistä. Pinnoille tulee monenlaisia tahroja, ja niiden tulee irrota helposti jättämättä pinttymiä esimerkiksi pöytiin tai lounasruokaloiden linjastoihin.

Sisustuskalvot ovat loistava tapa pidentää kalusteiden elinkaarta sekä edistää esimerkiksi pöytien ja linjastojen puhtautta ja hygieenisyyttä. Kalvoilla saa samalla uusittua ilmettä vähällä vaivalla ja kustannustehokkaasti. Valittavina on esimerkiksi puu-, kivi- ja tiilijäljitelmiä, tai kalvoille voidaan suunnitella myös täysin yksilöllinen tyyli.

Selkeyttä opasteilla ja digitaalisilla näytöillä

Kun ilmettä uusitaan, on hyvä aika miettiä samalla ravintolan opasteiden toimivuutta, jotta ne tarjoavat asiakkaalle heidän tarvitsemansa tiedon helposti. Selkeillä opasteilla esimerkiksi lounasravintolasta kassa, linjasto, tarjotin ja aterimet ovat löydettävissä ilman ylimääräistä harhailua.

Opasteita voidaan täydentää diginäytöillä, joilla voidaan näyttää päivän lounasvaihtoehdot tai muuta tärkeää tietoa. Diginäytöt ovat käteviä etenkin vaihtuvan informaation päivittämiseen.

Top 5 -tuotteemme ravintoloihin

  • Sisustuskalvot esimerkiksi pöytiin, linjastoihin ja oviin
  • Yksilölliset sisustustapetit
  • Ikkunateippaukset ja aurinkosuojakalvot
  • Akustiikkakankaat ja -levyt
  • Monipuoliset opasteet ja digitaaliset näytöt

Tarjoamme ratkaisut, joilla toteutamme suunnitelmasi mukaisen ravintolan ilmeen. Ota yhteyttä, niin autamme valitsemaan tiloihinne parhaiten sopivat ja kestävät materiaalit.