Nettiauto-lounge onnistui yli odotusten

27.11.2018

PixMill kurvasi Nettiauton kumppaniksi ja toteutti yritykselle näyttävän loungen marraskuussa Helsingissä järjestetyille Auto 2018 -messuille. Nettiauton yhteyshenkilö, suunnittelija Satu Sanevuori kertoo, että yhteistyö PixMillin kanssa sujui mallikkaasti alusta alkaen.

– Meillä oli todella tiukka aikataulu, mutta siitä huolimatta PixMill toteutti toiveemme todella sujuvasti. Yhteyshenkilömme Anja otti ammattitaitoisesti ja lämpimästi huomioon ihan kaikki tarpeemme ja antoi myös hyviä vinkkejä asioiden toteutustapoihin. 

PixMillin asiantuntijuutta tarvittiin muun muassa Nettiauto-loungen ison seinäkkeen suunnittelussa.

– Anjan ehdotuksesta valitsimme seinäkkeen materiaaliksi kankaan, vaikka ensin hieman epäilimmekin sen toimivuutta. Lopputulos ylitti odotuksemme, ja käytämme tätä toteutustapaa toistekin.

Loistava lopputulos ja asiantunteva palvelu tekivät Sanevuoreen vaikutuksen. Hän uskoo, että PixMill valikoituu Nettiauton messukumppaniksi myös jatkossa.

– Tämä oli meille ensimmäinen näin suuren mittakaavan messuosasto. PixMill toteutti toiveemme joustavasti, tehokkaasti ja antaumuksella. Olemme yhteistyöhön todella tyytyväisiä, ja sen takia voin suositella PixMilliä myös muille.