”PixMill pelastaa tiukkaakin tiukemmissa aikatauluissa”

21.11.2017

Ulkomainosjätti JCDecaux ja PixMill ovat tehneet saumatonta yhteistyötä lähes vuosikymmenen ajan. JCDecaux onkin yksi PixMillin pitkäaikaisimmista asiakkaista.
– PixMill on toimittanut meille vuosien varrella isoja ulkomainonnassa käytettäviä julisteita, banderolleja ja tarroja. Tällä hetkellä me tilaamme heiltä viikoittain ulkomainosjulisteita sekä erilaisia liikennevälineiden ulkopinnoilla käytettäviä isoja tarroja, yhteyspäällikkö Tiina Eronen kertoo.

Sujuvaa kumppanuutta

Tutun yhteistyökumppanin kanssa on helppo toimia. JCDecauxin tilaukset toistuvat viikoittain melko samanlaisina, eikä niihin tule suuria yllätyksiä. Yhteistyö on Erosen mukaan hioutunut vuosien varrella erittäin toimivaksi.
– Olemme kokeneet yhdessä monia onnistumisia. Mieleeni on jäänyt erityisesti se, kun PixMill järjesti meille eräisiin vaaleihin liittyen useiden satojen erilaisten julisteiden tuotannot ja toimitukset niin, että ne olivat eriteltynä juuri meidän haluamallamme tavalla. Tämä vaati tiivistä yhteistyötä ja erityisiä järjestelyjä, mutta homma hoitui todella hienosti.

Joustavuus keskiössä

Ulkomainostilauksilla on joskus tiukkaakin tiukempi aikataulu. Eronen kiittää PixMillin tuotantoa ja JCDecauxin pitkäaikaista yhteyshenkilöä erittäin joustavasta asenteesta.
– He ovat ammattitaidollaan ja joustavuudellaan pelastaneet meidät useita kertoja tiukkaakin tiukemmissa aikatauluissa.
– Luotettavan kumppanin kanssa on hyvä jatkaa yhteistyötä myös tulevina vuosikymmeninä. Haluankin toivottaa oikein paljon onnea ja menestystä 10-vuotiaalle PixMillille!