TULOSTEET

Suuri on mielestämme kaunista, siksi olemme erikoistuneet suurkuvatulosteisiin. Moni miettii ensimmäisenä jättikankaita ja julisteita, mutta teemme myös kuvatapetteja, ikkunateippauksia, pop up -seinäkkeitä ja suojakalvoja. Mutta luettelot sikseen: todettakoon, että usein asiakkaamme pohtiessa ”saakohan tämän PunaMusta PixMilliltä”, vastaus on todennäköisesti kyllä.   

TÄSTÄ HÄMMÄSTYMÄÄN »

Pop Up

Seinäbanderolli

Suurjulisteet

MYYMÄLÄILME JAMYYMÄLÄMAINONTA

Emme osaa kävellä näyteikkunan ohi miettimättä, kuinka sen saisi vielä kutsuvammaksi tai mikä siinä inspiroi. Pidämme silmät auki ja haemme vaikutteita maailmalta, jotta asiakkaamme saisivat toimivia myymälätiloja ja innovatiivisia tilaratkaisuja hyllynpäädystä tuoteständiin, pop-up -storeen tai kokonaiseen kauppakeskuksen ilmeeseen.

ASTU SISÄÄN MYYMÄLÖIHIN »

Ikkunasomisteet

Mainosteippaus

Suurmainos

MESSUT JATAPAHTUMAT

Aikoinaan messuosasto tarkoitti 2–3 seinäelementtiä, pystypöytää ja paria kohdevalaisinta; nykyään messut ovat luovan suunnittelun näyttämöitä. Ja mehän innostumme siitä. Tulipa messuosaston suunnittelu valmiina ideana mainostoimistolta tai ranskalaisina viivoina loppuasiakkaalta, otamme asiaksemme varmistaa, että tuotanto on pikselintarkkaa ja kaikki asennettuna ajallaan.

SAISIKO OLLA LISÄÄ? »

Kohokirjaimet

Messumatto

Messuosasto

ULKOMAINONTA

Yhdestä kadunkulmasta näkee todennäköisesti kymmeniä eri mainoksia, julisteita, bannereita, teippauksia ja opasteita. Me teemme niitä kaikkia. Vaikka emme ota krediittiä tulosteiden visuaalisesta ilmeestä (asiakkaidemme mainostoimistot ja suunnittelijat ovat siinä upeita ammattilaisia), voimme ylpeillä tuotteidemme tulostusjäljen täsmällisyydellä, asentajiemme ammattitaidolla ja vantteralla materiaalituntemuksellamme.

LÄHTISITKÖ KANSSAMME ULOS? »

Bannerit

Tienvarsibanderolli

Ulkobanderolli