”Haluan luoda näyttäviä brändikohtaamisia, jotka jäävät mieleen. Vahvuuksiini kuuluu, että osaan löytää monenlaisiin eri tiloihin visuaalisesti säväyttäviä ratkaisuja. Tunnen myös käytössä olevat materiaalit, joten toteutan asiakkaiden toiveet varsin kustannustehokkaasti.”

Sari Raevuori


Tila- ja sisustusratkaisut

Tilat ovat tärkeä osa brändikokemusta ja niiden piristäminen näyttävillä elementeillä on PunaMusta PixMillin ydinosaamista. Me luomme viihtyisyyttä, tunnelmaa ja mieleenpainuvuutta suurkuvatulosteilla, valotauluilla sekä erilaisilla elementeillä. PunaMusta PixMillin laadukkaat tuotteet herättävät ihastusta esimerkiksi toimistoissa, hotelleissa tai missä tahansa muissa tiloissa.

Käänny puoleemme, kun haluat näyttävää, brändiviestintääsi tukevaa visuaalisuutta joka täysin uusille tai jo hieman vanhemmille pinnoille.

TOP 5 -SISUSTUSTUOTEET

  • Seinätapetit
  • Sisustuskankaat
  • Kangas- ja valotaulut
  • Muotoonleikatut elementit
  • Suurikokoiset tarratulosteet
 

Fiilistä vai näkyvyyttä – PunaMusta PixMill taitaa molemmat

Tavoitteletpa sitten unohtumatonta fiilistä tai huomiota herättävää näkyvyyttä, PunaMusta PixMillin avulla saat haluamasi. Osaamme jalkauttaa haastavimmatkin suunnitelmat toimiviksi kokonaisuuksi.  Tuotteemme taipuvat moneen ja ne ovat personoitavissa toiveidesi mukaan. Valotaulut ovat omiaan luomaan tunnelmaa, kun taas suurilla sisustustapeteilla, näyttävillä kankailla ja tarratulosteilla jäät varmasti asiakkaittesi mieleen. Muotoonleikatuilla elementeillä viimeistelet kokonaisuuden oman brändisi mukaisesti.

Laita asiantuntijoidemme luovuus töihin

Tuotevalikoimamme ja osaamisemme mahdollistavat monenlaiset toteutukset. Laita siis asiantuntijoidemme luovuus töihin ja uskalla pyytää enemmän! PunaMusta PixMillin osaajat suunnittelevat juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun, auttavat materiaalivalinnoissa, huolehtivat asennuksesta ja varmistavat, että viimeisen päälle tehty lopputulos hurmaa asiakkaasi, yhteistyökumppanisi ja henkilökuntasi.

Persoonalliset tilat tekevät vaikutuksen ja niihin halutaan palata aina uudelleen. Me PunaMusta PixMillissä olemme valmiina toteuttamaan toinen toistaan hienompia tilakokemuksia – vuosien kokemuksella.

 Aineistontoimitus on kätevää PixLoadin kautta

Kun suunnitelmat tilaratkaisuista ovat valmiina, voit toimittaa aineiston meille kätevästi PixLoad-palvelumme kautta. Kun aineisto on ladattu PixLoad-aineistonsiirtopalveluun, tuotantomme ottaa sen heti työn alle. Asiakasvastaavanne näkee järjestelmästä reaaliaikaisesti, missä vaiheessa tilaus ja toimitus etenevät. Saat siis omalta yhteyshenkilöltänne aina ajantasaisen tiedon.

Myös muut aineiston toimitustavat tulevat kysymykseen, jos ne sopivat teille paremmin. Tässäkin kohtaa pyrimme palvelemaan joustavasti. 

Asennus hoituu ympäri Suomen

Vaikka suurin osa asiakkaistamme tulee pääkaupunkiseudulta sekä Lahden ja Tampereen alueilta, omat asentajamme ja asentajaverkostomme palvelevat sujuvasti ympäri Suomen. Teemme tarvittavia tarkistusmittauksia ja varmistamme, että kaikki asentamiseen vaikuttavat tekijät on huomioitu hyvissä ajoin. 

Hyvään logistiikkaamme kuuluu, että teemme mahdollisimman monta asennuskäyntiä yhdellä kierroksella. Näin asentamisen kulut saadaan myös asiakkaalle edullisemmaksi.


KUINKA VOIMME HURMATA TEIDÄT?

Ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia tai soittamalla suoraan asiantuntijallemme.


Tilaa uutiskirje