”Tuotannossa teemme paljon materiaalitilauksia ja kilpailutuksia, jotta asiakkaamme saavat aina parhaan hinnan ja toimivimmat materiaalit. Laaduntarkkailu on jatkuvaa työtämme ja värihallinnassa olemmekin erityisen hyviä.”

Sami Pulkkinen


Tulosteet

Suurkuvatulostaminen on muutakin kuin julisteita ja banderolleja. PunaMusta PixMillin tulostamisen ja painotuotteiden palvelut kattavat kymmeniä kangasmateriaaleja, tarratulosteita, seinäelementtejä ja esimerkiksi myymälöiden muotoon leikattuja tulosteita.

Ala vaatii hereillä olemista. Varastoissamme on valmiina suuri osa materiaaleista, mutta tapauskohtaisesti hyvät verkostomme taipuvat monenlaisiin erikoistilauksiin.

TOP 5 MEILTÄ TILATTUA TULOSTETTA

    • Ikkunateippaukset
    • Suurikokoiset tarratulosteet 
    • Julisteet
    • Kangastulosteet ja vinyylitulosteet sisä- ja ulkotiloihin
    • Kapalevyseinät
 

Tulostamisen laatu on ketjuosaamista prepressistä jälkikäsittelyyn

Tulostuslaatu, toimitusvarmuus ja salamannopea reagointi. Siinä valttimme, joita avaamme mielellään konkreettisemmin.

Tulostuslaatuun vaikuttavat koneet, ihmiset ja materiaali: Päivitämme, testaamme ja huollamme tulostuslaitteita säännöllisesti. Henkilöstöstämme suurin osa on ollut alalla yli 10 vuotta, moni yli 20 vuotta. Kokemus näkyy tulostusjäljessä: värihallinnan ammattilaisen tarkka silmä varmistaa, että lopputuotteessa on tarkalleen oikeat värisävyt. Myös materiaaliosaaminen on yksi merkittävimpiä vahvuuksiamme.

Toimitusvarmuus tarkoittaa, että meiltä materiaali lähtee aina ajallaan ja on myös asennettu aina ajallaan. Asiakkaan tilauksen ja toimituksen etenemistä voimme seurata reaaliajassa järjestelmästämme ja pitää siten asiakkaan hyvin kartalla tilauksen etenemisestä. 

Nopeaa reagointia tarvitaan niin kiireisten tilausten toimeenpanemisessa, ongelmatilanteiden taklaamisessa kuin myös reklamaatiotilanteissa. Emme väitä olevamme virheettömiä, mutta virhetilanteet hoidamme aina ripeästi ja tyylikkäästi. Tyytyväinen asiakas on tärkein päämäärämme. 

Uusi tasotulostin mahdollistaa suoratulostamisen jopa 3,2 metrin levyiselle levylle 

Saimme keväällä 2017 uuden huippuluokan tasotulostimen tuotantoomme Vantaalle. Tasotulostin mahdollistaa suoratulostamisen levylle, jonka paksuus voi olla jopa 50 mm ja leveys 3,2 metriä. Näin saadaan pinta-alaltaan poikkeuksellisen suuri ja yhtenäinen, näyttävästi toteutettu levytuloste.

Tasotulostimella pikselintarkasti tulostetut levyt sopivat erinomaisesti esimerkiksi messujen seinäelementeiksi tai kauppaketjun kustannustehokkaaksi tavaksi toteuttaa omia seinäpintojaan.

Oikea materiaali, oikea tulostustapa 

Kangasmateriaaleja, teippivaihtoehtoja ja erilaisilla painotekniikoilla toteutettuna seinäkkeitä on meillä kymmenittäin. Asiakkaan ei tarvitse tuntea materiaaleja vaan kertoa meille ainoastaan käyttötarpeesta.

Tuotantomme testaa jatkuvasti, miten eri materiaalit käyttäytyvät eri tulostimisissa ja millä tulostustavalla saamme parhaan lopputuloksen.

Asiantuntijamme auttavat huomioimaan myös ripustamisen vaihtoehdot, kuljettamisen asettamat vaatimukset ja materiaalien mahdollisen jatkokäytön – kuinka pystytys ja purkaminen, uudelleen pakkaaminen ja taas ripustaminen vaikuttavat materiaalin kulumiseen ja kuinka se toimisi mahdollisimman pitkään.

Aina kun mahdollista, pyrimme löytämään ekologisimman elinkaaren tuotteelle. Tästä esimerkkinä on PunaMusta PixMillin ja Globe Hopen yhteistyö kankaiden uusiokäytössä. Lue artikkeli täältä.

Aineistontoimitus on kätevää PixLoadin kautta

Oli kyseessä yksittäinen levytuloste tai suuri erä julisteita, PixLoad-palvelumme kautta aineisto siirtyy meille kätevästi. Kun aineisto on ladattu PixLoad-aineistonsiirtopalveluun, saa tuotantomme tilaukset heti hoitaakseen. Asiakasvastaavanne näkee järjestelmästä reaaliaikaisesti, missä vaiheessa tilaus ja toimitus etenevät – joten omalta yhteyshenkilöltäsi saat aina ajantasaisen tiedon.

Myös muut aineiston toimitustavat tulevat kysymykseen, jos ne ovat asiakkaallemme kätevämpiä. Tässäkin kohtaa pyrimme palvelemaan joustavasti. 

Asentaminen hoituu ympäri Suomen

Vaikka suurin osa asiakkaistamme tulee pääkaupunkiseudulta sekä Lahden ja Tampereen alueilta, omat asentajamme ja asentajaverkostomme palvelevat sujuvasti ympäri Suomen.  

Mikäli asentaminen vaatii pidempiä ajoja ympäri Suomen, hyvään logistiikkaamme kuuluu, että teemme mahdollisimman monen asiakkaan asennuskäynnit samalla kierroksella. Näin asentamisen kulut saadaan myös asiakkaalle edullisemmaksi.


KUINKA VOIMME HURMATA TEIDÄT? 


Katso kiinnostavimmat toteutuksetStockan kellon alla, aina aikataulussaCase

Stockan kellon alla, aina aikataulussa

HopLop kasvupyrähdyksessä ja PixMill sen mukanaCase

HopLop kasvupyrähdyksessä ja PixMill sen mukana

Tilaa uutiskirje