"Onnistumisessa auttaa, kun tietää vahvuutensa. Omia vahvuuksiani ovat tunnontarkka sitoutuminen aikatauluihin, kokonaisuuksien hallinta ja materiaalituntemus. "

ANSSI KORKIAKOSKIUlkomainonta

PunaMusta PixMillissä ulkomainonta tarkoittaa niin suuria volyymeja julistetuotantoa kuin myös suurten tapahtumien monipuolisia tulosteita.

Kesäfestivaalit saavat meiltä jättibanderolleja, opasteita, kylttejä, kangastulosteita, muotoon leikattuja promopisteiden somisteita ja erilaisia seinäkkeitä; julkisivuremontissa oleva talo puolestaan näyttävän huputuksen. Myös näyteikkunoiden ja autojen teippaukset ovat osa ulkomainontaa ja tarjontaamme.

Mietimme toteutukset yhdessä asiakkaan kanssa ripustusvaihtoehtoja myöten. Joskus tarvitaan premiumia ja toisinaan budget-ratkaisuja – ja molempia onneksi löytyy.

TOP 5 TUOTETTA:

  • Julisteet
  • Jättibanderollit
  • Kyltit ja opasteet
  • Beach flagit ja salkoliput
  • Julkisivumainonta
 

Ulkomainonnan tulosteet suurella skaalalla ja hyvällä prosessilla

Suuret tapahtumat tarvitsevat kumppanin, joka on valmis ottamaan suuret saappaat.

PunaMusta PixMill on kokenut isojen tapahtumien toteuttaja. Suomessa ei ole tapahtumaa, joka olisi meille liian iso, sillä olemme investoineet konekantaan, joka mahdollistaa tulostamisen suurella skaalalla.

Kaikki lähtee kokemuksesta ja hyvin hiotuista tuotantoprosesseista.

Yhteyspäällikkömme tekee tuotekohtaiset työmääräimet, prepress hoitaa materiaalien jälkitarkistuksen, tuotantopäälliköt pitävät huolta töiden reaaliaikaisesta seurannasta. Pakkaamo hoitaa vielä valmiit tuotteet eteenpäin ja logistiikka- ja asennusverkosto vastaa, että kaikki on ajallaan kohteessa ja pystytettynä.

Fiksu materiaalivalinta = kestävä ulkomainonnan tuote

Meillä asiakkaan ei tarvitse tietää täsmällisesti mitä on tilaamassa, vaan kertoa meille ainoastaan käyttötarpeesta.

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan toimivimman materiaalin, huomioiden ripustamisen vaihtoehdot, kuljettamisen asettamat vaatimukset ja sen, millä materiaalilla saadaan näyttävin lopputulos.

Jälkikäsittelynä hoituu pisteenä i:n päälle erilaiset lakkaukset, laminoinnit, saumaukset tai vaikka ledivalo-upotukset suurbanderolliin.

Myös materiaalien jatkokäyttö – helppo pystytys ja purku, uudelleen pakkaamisen ja purkamisen aiheuttama kuluminen – huomioidaan niin, että tuote elää tarvittaessa pitkäänkin ja on alusta alkaen kustannustehokkaasti toteutettu.

Aineistontoimitus on kätevää PixLoadin kautta

Oli kyseessä yksittäinen jättibanderolli tai massatapahtuman jättimäinen tilaus-excel, PixLoad-palvelumme kautta aineisto siirtyy meille kätevästi.

Kun aineisto on ladattu PixLoad-aineistonsiirtopalveluun, saa tuotantomme tilaukset heti hoitaakseen. Asiakasvastaavanne näkee järjestelmästä reaaliaikaisesti, missä vaiheessa tilaus ja toimitus etenevät – joten omalta yhteyshenkilöltäsi saat aina ajantasaisen tiedon.

Myös muut aineiston toimitustavat tulevat kysymykseen, jos ne ovat asiakkaallemme kätevämpiä. Tässäkin kohtaa pyrimme palvelemaan joustavasti.


KUINKA VOIMME HURMATA TEIDÄT?

Ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia tai soittamalla suoraan asiantuntijallemme.


Katso kiinnostavimmat toteutuksetHopLop kasvupyrähdyksessä ja PixMill sen mukanaCase

HopLop kasvupyrähdyksessä ja PixMill sen mukana

Lahden 2017 MM hehkui lilana PixMillin tulosteissaCase

Lahden 2017 MM hehkui lilana PixMillin tulosteissa

Tilaa uutiskirje