PixMillin osaaminen näkyy Ruisrockin festarihumussa

22.08.2018

Suomen legendaarisimpiin festivaaleihin lukeutuva Ruisrock on jo vuosia tilannut PixMilliltä kaikki tapahtuma-alueella tarvittavat painotuotteet, kuten PA-lakanat, aitabanderollit ja aluekyltitykset. Ruisrockin alueesta vastaava tuottaja Elina Tamminen kertoo, että jo ennestään loistava yhteistyö paranee vuosi vuodelta.

– On mahtavaa tehdä töitä, kun pystymme aina hiukan parantamaan edellisvuodesta. Haluan antaa erityiskiitoksen PixMillin yhteyshenkilöllemme Anja Häyriselle, jonka kanssa asiat hoituvat aina hyväntuulisesti, vaikka aikataulut ovatkin välillä todella tiukkoja. Hyvästä yhteistyöstä kertoo myös se, että heittelemme aina kehitysideoita puolin ja toisin.

Kaikki tarvittava samalta kumppanilta

Tammisen mukaan PixMillin osaaminen näkyy erityisesti materiaalivalintoihin ja sijoitteluun liittyvissä asioissa, ja niihin PixMillistä saa aina hyviä vinkkejä. Koska Ruisrockissa tarvitaan suuri määrä erilaisia tulostustuotteita, se asettaa tiettyjä vaatimuksia myös yhteistyökumppanille.

– PixMillin laaja tuotevalikoima ja kyky suurten määrien toimittamiseen ovat meille ensisijaisen tärkeitä juttuja. Olen aina ollut tyytyväinen lopputulokseen ja suosittelen PixMilliä lämpimästi myös muille!