PunaMusta PixMillin tarina

Tarina alkoi vuonna 2007, kun pääomasijoittaja osti ja yhdisti kaksi alan osaajaa: suurkuvatulosteisiin erikoistuneen Tähtityöt Oy:n ja printtitöillä mainostoimistoja ja suunnittelutoimistoja palvelleen Coralli Oy:n.  

Yhteiseksi kodiksi remontoitiin tilat Pihlajamäestä. Tarvittiin myös yhteinen nimi, jota varten julistettiin suunnittelukilpailu tekijöiden kesken. Voittajaksi valittiin yhteistuumin PixMill. Nimestä kulkee yhä kahta tulkintaa: toisaalta millintarkkaan työhömme viittaavat ”pikselit ja millit”, toisaalta ”pikselimylly”, jonka rattaissa autamme asiakkaitamme mylläämään tarpeensa ja toiveensa onnistuneiksi suurkuvatöiksi. Voit valita oman tulkintasi.

MUKAAN UUTTA VOLYYMIA JA MYYMÄLÄMAINONTAA

Alkuvaiheessa meidät tunnettiin erityisesti messu- ja näyttelytelineistä, urheilumainonnasta, miljöömainonnasta, autoteippauksista ja isoista banderolleista. Olimme harvoja tulostustaloja Suomessa, joka pystyi tulostamaan banderolleja jopa viiden metrin leveyteen.  

Halusimme kuitenkin asiakkaillemme enemmän.

Niinpä ostimme vuonna 2008 Seritalo Oy:n ja pian myös Lirokujalla toimineen Print Studio Oy:n. Vuonna 2011 mukaan tuli vielä riihimäkeläinen vahvistus: myymäläopasteiden ja miljööratkaisujen sankari ja osaaja Zorro Oy.

Saimme liiketoimintaan uutta volyymia ja entistä kilpailukykyisemmät hinnat. Tulostimme julisteita, valokuvakaappien tulosteita ja tarroja aivan uudessa mittakaavassa. Myymäläilmeen, opasteiden ja tilaratkaisujen tulosteet tulivat vahvasti osaksi palvelutarjontaa.  

TALLINNA PALVELEMAAN POHJOISMAITA 

Kun PixMillin perhe oli kasvanut palvelemaan asiakkaitaan Suomessa jopa valtakunnallisesti, oli aika ottaa uusi askel merten yli.  

Perheenjäseneksi tuli vuonna 2010 oma tulostustalo Tallinnaan. Tallinnalaisessa omistuksessa ollut maahantuontiin ja tulostamiseen erikoistunut yritys sulautettiin osaksi PixMill-konsernia.

Kaupan myötä PixMillin kalustoarsenaali sai entistä laajemman valikoiman isoja tasokoneita, joilla pystyttiin palvelemaan monipuolisesti niin sikäläisiä kuin pohjoismaalaisia asiakkaita. Tallinnaan myös investoitiin rakentamalla toinen suuri tuotantohalli. Molemmat hallit osaavine tekijöineen palvelevat tänäkin päivänä pohjoismaista asiakaskuntaamme.

PunaMusta PixMill tänään – suurkuvatulosteiden kasvava ammattikunta

Keväällä 2020 PixMillin osti PunaMusta Media Oyj, ja seuraavana vuonna asiaa juhlittiin uudella nimellä PunaMusta PixMill. Muutoksen jälkeen toimimme yhä itsenäisenä yhtiönä. Uusi nimi muistuttaa asiakkaillemme, että PunaMustan kaikki yritysnäkyvyyden palvelut painotuotteista digitaalisiin brändinhallinnan ratkaisuihin ovat helposti heidän saatavillaan.

PunaMusta PixMillin intohimona on edelleen tehdä sitä, minkä osaamme parhaiten: korkealaatuista suurkuvatulostusta yrityksille, organisaatioille, kunnille, tapahtumiin, festivaaleille, kauppakeskuksille ja myymälöihin.Katso kiinnostavimmat toteutuksetHopLop kasvupyrähdyksessä ja PixMill sen mukanaCase

HopLop kasvupyrähdyksessä ja PixMill sen mukana

”Täyden kympin tulostustalo”Case

”Täyden kympin tulostustalo”

Tilaa uutiskirje