SC Hawksin kentän uusi ilme nostaa salibandytunnelman kattoon

19.09.2017

Salibandyseura SC Hawksin nimikkokenttä Myllypuron Arena Centerissä sai PixMilliltä uuden tyylikkään ilmeen, joka nostaa pelaajien ja fanien tunnelman kattoon. Uusien suurkuvatulosteiden ansiosta kenellekään ei jää epäselväksi, kenen kotikentällä Myllypurossa ollaan. PixMillin osaaminen erilaisista tilaratkaisuista näkyy, koko kentän mitalla.

Ylpeästi itähelsinkiläiset kumppanit

PixMillin juuret ovat SC Hawksin tapaan Itä-Helsingissä, joten yritys halusi tukea paikallista seuraa ja olla samalla mukana tukemassa lasten ja nuorten liikuntaharrastusta. Uudistunut nimikkokenttä on otettu innolla vastaan ja sitä on tultu ihastelemaan kauempaakin.

– Lopputulos on huikea! Tämä on varmasti yksi Suomen tyylikkäimmistä ja parhaiten brändätyistä sisäpalloilukentistä. Jäsenistömme on uuteen kenttäkokonaisuuteen todella tyytyväinen, olemme saaneet siitä paljon positiivista palautetta myös seuran ulkopuolisilta tahoilta, SC Hawksin puheenjohtaja Petteri Bergman iloitsee.

PixMilliä ja SC Hawksia yhdistää halu olla suunnannäyttäjiä omilla aloillaan. Molemmat tekevät työtään rakkaudesta lajiin. Tyyli ja laatu ovat läsnä niin pelikentillä kuin bisneksessäkin.
– Saimme osallistua suunnittelutyöhön, ja kumppanimme PixMillin rautaisten asiantuntijoiden avulla kentästä tuli juuri sellainen kuin toivoimmekin. PixMillin palvelu on ystävällistä ja joustavaa, toimitukset hoituivat aikataulussa ja kokonaisuus todella ylitti odotuksemme.

Komea kenttä kannustaa pelaamaan

Bergman uskoo, että upea nimikkokenttä nostaa entisestään salibandyharrastuksen profiilia Itä-Helsingissä.
– PixMillin mahtavan toteutuksen ansiosta seuramme tunnettuus kasvaa ja toivottavasti saamme mukaan paljon uusia salibandyharrastajia. Uudistunut nimikkokenttä tarjoaa hulppeat puitteet SC Hawksin toiminnan kehittämiselle, puheenjohtaja summaa tyytyväisenä.