Sinetöi asiakkaan ostopäätös myymälämarkkinoinnilla

02.12.2020

Kun asiakkaasi astuvat myymälän ovesta sisään, voit vaikuttaa heidän ostopäätökseensä myymälämarkkinoinnin keinoin. Vaikka verkossa ostaminen on suosittua, asiakkaat arvostavat yhä fyysisiä myymälöitä paikkoina, jossa he voivat itse nähdä ja mahdollisesti kokeilla tuotetta ennen ostamista. 

Myymälöistä etsitään uusia juttuja, mutta ennen kaikkea niiden täytyy tarjota asiakkaille elämyksiä. Niitä on mahdollista luoda esimerkiksi erilaisilla muotoon leikatuilla tarroilla ja somisteilla, tuotepöydillä ja ständeillä, Viscom- ja kapalevyillä ja kangastauluilla. Tärkeintä on rakentaa myymälään houkuttelevia kokonaisuuksia, jotka inspiroivat ja ilahduttavat asiakkaitasi, mutta myös johdattelevat ostamaan.

Näyttävä kokonaisuus asiantuntijoidemme avulla

PixMillillä on tuhansien toteutuksien kokemus näyttävien kokonaisuuksien laatimisesta erilaisiin tarpeisiin. Me ymmärrämme, että eri tuotteet ja brändit tarvitsevat yksilöllisiä ratkaisuja myös myymälämarkkinoinnissa. Esimerkiksi kosmetiikkaosastolle ei sovi samat ratkaisut kuin autotarvikepuolelle. 

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse itse tuntea eri materiaalien ominaisuuksia, vaan voit rohkeasti kysyä neuvoa asiantuntijoiltamme. Pyrimme aina huomioimaan eri brändien ominaisuudet ja vaatimukset materiaaleja suositellessamme ja kiinnitämme huomiota myös kuljetuksen ja asennuksen vaatimuksiin sekä tietenkin näyttävyyteen. Lopputulos on mahdollista kruunata erilaisilla lakkauksilla, laminoinneilla, saumauksilla tai vaikka ledivaloupotuksilla. Vain mielikuvitus on rajana! 

Kun suunnitelmat on tehty, me hoidamme kaiken valmiiksi aina asennukseen saakka – laadukkaasti ja aikataulussa. Tutustu toteutuksiimme täällä ja aloitetaan yhdessä myymälämarkkinointisi suunnittelu!