Stockan kellon alla, aina aikataulussa

18.04.2017

PixMill ja Stockmann-ketju ovat kulkeneet pitkän tien yhdessä, aina 2000-luvun alkumetreiltä. PixMill on toimittanut Stockmannille lukuisia tulostustuotteita, kuten kangas- ja tarratulosteita, seinä- ja opastetulosteita, promoalueiden verhoilumateriaaleja ja rullaverhoja näyteikkunoihin.

Ja koska Stockmannin vuosikelloa rytmittävät eri sesonkien kampanjat –  niin tavarataloissa kuin Stockmann Herkussakin – tarvitaan jokaiseen vuodenaikaan omat, hyvin aikataulutetut toteutuksensa.
 
Uusimpana yhteisponnistuksena rakennettiin uusi Stockmann Tapiola Espooseen, Ainoan moderniin kauppakeskukseen.

Myymäläilme on miljoonan osan palapeli

Uuden toimipisteen rakentamisessa kaikkien toimijoiden aikatauluissa pysyminen on ensisijaisen tärkeää, jotta ovet päästään avaamaan ajallaan. 

Stockmann     Stockmann Ikkunasomisteet

– Myymäläkokemus koostuu lukuisista pienistä ja isommista yksityiskohdista. Niiden sovittaminen asiakasta palvelevaksi ja inspiroivaksi Stockmann-kokonaisuudeksi on tärkein tavoitteemme, Senior Manager Store Experience Merja Venäläinen taustoittaa.

Venäläinen on ollut mukana PixMillin ja Stockmannin yhteistyössä jo alkuaskeistaan. PixMill on talon pääasiallinen kumppani myymälöiden kampanjamateriaaleissa, joskin yhteistyöpalettiin mahtuu muitakin kumppaneita. Odotukset kumppaneille ovat kirkkaat.

– Tarvitsemme ehdottomasti kumppanin, joka tuo jatkuvasti uusia ideoita, materiaaleja ja toteutustapoja. Aikataulutus ja miljoonien pienten ja suurten yksityiskohtien muistaminen ja tunteminen erilaisissa myymälöissämme on myös oleellinen osa tehokasta yhteistyötä.

Myymälämateriaalit kiitettävin arvosanoin

Ainoan kauppakeskuksen osalta PixMill kävi paikan päällä tekemässä tarkistusmittauksia tulosteista ja muista tarpeista – näin varmistettiin oikeat mitoitukset heti kättelyssä.  Lisäksi koevedosten äärellä sparrailtiin yhteisesti sopivimpia materiaalivalintoja.

 Stockmann

Minkä arvosanan PixMill saa myymälämateriaalien ja kampanjatoteutusten hoitamisesta?

– 8 ½. Se on meiltä todella hyvä, olemmehan vaativa kumppani.