Suojaa asiakkaitasi ja henkilöstöäsi virusteipillä

26.10.2020

PixMillin tuotevalikoimaan on tullut Covid-virukselta suojaava läpinäkyvä teippi. Moneen eri tilaan sopivaa teippiä voi käyttää esimerkiksi ovenkahvoissa, hissinapeissa, valokatkaisijoissa, pöydillä tai kaiteissa. Teipin pinnoitteen teho on tutkittua tietoa. Se tuhoaa SARS-CoV-2-viruksen lisäksi myös muita bakteereja ja viruksia erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Teipin voi asentaa sisälle tai ulos, ja se kestää sään lisäksi myös normaalin puhdistamisen.

Pitkäkestoista tehoa huomaamattomasti

Virusteippi desinfioi itsensä automaattisesti. Sen teho pohjautuu luonnolliseen reaktioon, joten se on turvallinen sekä ympäristölle että käyttäjilleen. Teippi säilyttää tehonsa pitkään, joten sitä voidaan käyttää jopa neljä vuotta. Mattapintainen, ohut materiaali on huomaamatonta, ja sen asentaminen on helppoa. Teippi ei myöskään irrotettaessa jätä jälkiä pintoihin tai vahingoita niitä muilla tavoin.

Teippiä on saatavilla eri levyisenä, ja sen asentaminen hoituu kätevästi PixMillin toimesta. Suojaa siis henkilöstöäsi, asiakkaitasi ja liiketoimintaasi helposti – ota yhteyttä myyntiimme!