Suomi-fiilistä 5.11. Tacticalin uuteen myymälään

26.10.2020

Erityisesti viranomaisille, reserviläisille ja aktiivisesti liikkuville suunnattuja taktisia vaatteita sekä varusteita myyvä amerikkalainen 5.11 Tactical avasi hiljattain Euroopan ensimmäisen lippulaivamyymälänsä Helsinkiin. Myymäläpäällikkö Jemina Pekkala kertoo, että 5.11. Tactical valitsi PixMillin uuden myymälänsä sisustuskumppaniksi sen vaikuttavien referenssien perusteella.

– Meille avautui PixMillin kautta täysin uusi maailma myymäläsisustuksen ja -markkinoinnin mahdollisuuksiin. Saimme projektin aikana monia ammattimaisia vinkkejä ja vältimme monet virheet. Ja mikä parasta: lopputulos on suorastaan upea.

Brändinmukaista kuvamaailmaa ja paikallisuutta

5.11 haluaa myymälöissään ilmentää omaa brändiään, tuotteiden käyttötarkoitusta ja kestävyyttä, ammattimaisuutta sekä myös paikallisuutta. Helsingin uuden myymälän pieniin ja suuriin kuvapintoihin haluttiinkin ehdottomasti tuoda mukaan suomalaisia maisemia.

– Meille on tärkeää, että asiakkaat tuntevat myymälässä olonsa kotoisaksi, viihtyvät siellä ja haluavat tutustua tuotteisiimme tarkemmin. Olemme saaneet monilta asiakkailtamme palautetta, että on kiva, kun amerikkalaisten action-kuvien rinnalle on tuotu suomalaisia kuvia. Ne viestivät osaltaan myös suomalaisesta, eri alojen ammattilaisista koostuvasta henkilökunnastamme.

Asiakkaat ihastuvat ensisilmäyksellä

Vaikka myymälä on ollut vasta hetken auki, se on jo nyt hurmannut 5.11 Tacticalin asiakkaat.

– Avarassa ja näyttävässä myymälässä on hyvä tunnelma ja sen kuvapinnat, vaatteet ja tarvikkeet luovat mehukkaan yhdistelmän, jota on kehuttu vuolaasti.

– Ensimmäistä kertaa myymälässä vierailevat asiakkaat pysähtyvät jo sen ulkopuolelle ihmettelemään näyttävää julkisivua, ja kun he tulevat sisään sama WOW-elämys jatkuu, Pekkala jatkaa.

PixMill ylitti odotukset

PixMillin asiantuntijuus, työnjälki ja asiakaspalvelu ylittivät 5.11 Tacticalin odotukset, ja Pekkalan mukaan yritys luottaa jatkossakin PixMillin osaamiseen.

– Painojälki oli aivan priimaa. Iso kiitos kuuluu myös Petri Jääskeläiselle, joka osasi neuvoa meitä materiaalien ja kuvavaatimusten kanssa. Hän myös huolehti, että lopputulos on varmasti toiveidemme mukainen. Kaiken lisäksi yhteydenpito Petrin kanssa oli äärimmäisen helppoa ja joustavaa – aikataulu haasteista riippumatta. Suosittelen PixMilliä lämpimästi muillekin!