Varaudu messuihin hyvissä ajoin

28.05.2020

Toivottavasti jo syksyllä messujen järjestäminen sallitaan tiettyjen rajoitusten ja turvallisuussuositusten puitteissa. Messuosaston suunnittelu ja ideointi kannattaa joka tapauksessa aloittaa hyvissä ajoin.

Varmaa on, että koronaepidemian jälkeisessä arjessa ihmiset arvostavat myös messuilla rauhallista ja rentouttavaa ilmapiiriä. Mitä jos tällä kertaa ottaisit tavoitteeksi viihtyisän, väljän ja vaikuttavan osaston? Meiltä PixMilliltä saat apua ideointivaiheesta aina osaston asentamiseen asti.

Suunnitteluvaiheessa ammattilaisemme auttavat vuosien kokemuksella huomioimaan toimivimmat materiaalit, ihmisten kulkusuunnat ja ohjauksen, oikeat katselukorkeudet ja jopa viereisen osaston vaikutuksen toteutukseen. Pienilläkin yksityiskohdilla, kuten esimerkiksi valaistuksella ja messumatolla, on suuri vaikutus messukävijöiden tilakokemukseen.

Haluamme tehdä messuvalmistelut asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, joten voit tilata kaikki osastollesi tarvittavat elementit PixMilliltä samalla kertaa: seinät, lattiat, tarrat, tapetit, pöydät ja roll-upit. Tehdään yhdessä vaikutus messukävijöihin – ota yhteyttä myyjiimme!